آموزش تهیه بک آپ از سایت
در سال های اخیر حملات سایبری بسیار بیشتر از قبل شده است. این امر به ویژه برای وب سایت های وردپرس صادق است، زیرا به دلیل محبوبیت CMS، جذاب ترین هدف حمله هستند. حملاتی مانند بدافزار یا هک می تواند عملکرد یک سایت را مختل کند یا حتی تمام داده های آن را از بین ببرد. یکی از موثرترین روش ها برای حل این مشکل، بک آپ گیری وردپرس است. backup گیری از سایت این امکان را فراهم میکند که دادهها را از یک تاریخ خاص بازیابی و همه محتوای آن را ذخیره کنید.
با در نظر گرفتن این موضوعات، ما به شما خواهیم گفت که بک آپ گیری وردپرس چیست، چه اهمیتی دارد و چگونه باید از یک سایت وردپرس بک آپ تهیه کنید. ( طراحی سایت )

بک آپ گیری وردپرس چیست؟
پشتیبان وردپرس یا (وردپرس بک آپ) یک کپی یا نسخه تکراری از سایت وردپرس شما است. این کپی را می توان در میزبان وب شما یا در یک مکان خارج از سایت مانند ذخیره سازی ابری شخص ثالث، برای بازیابی سایت وردپرس شما در مواقع اضطراری ذخیره کرد.
نحوه بک اپ گیری از سایت وردپرسی
یک سایت وردپرس معمولاً از دو عنصر اصلی تشکیل شده است: فایل های وب سایت و پایگاه داده (DB) .
فایل های سایت eb به فایل های وردپرس ذخیره شده در دایرکتوری اصلی public_html اشاره دارد و شامل فایل های اصلی وردپرس، افزونه ها، تم ها، عکس ها و فایل های کد می باشد.
در همان زمان، پایگاه داده وردپرس داده هایی را که در فایل های سایت شما گنجانده نشده است، مانند پست ها، صفحات و نظرات ذخیره می کند. بنابراین، بک آپ گیری وردپرس مستلزم این است که هم از فایلهای سایت و هم از DB نسخه پشتیبان تهیه کنید.
برای خرید هاست لینوکس ایران کلیک کنید

3 روش برای بک آپ گیری وردپرس
سه روش اصلی برای بک آپ گیری وردپرس وجود دارد که بسته به ابزارها و روش هایی که استفاده می کنید متفاوت است.
بیایید به راهنمای گام به گام برای بک آپ گیری وردپرس با استفاده از کلاینت پروتکل انتقال فایل (FTP)، hPanel و افزونههای پشتیبان نگاه کنیم.

1. بک آپ گیری وردپرس از طریق FTP و phpMyAdmin
ایجاد یک نسخه بک آپ دستی می تواند گزینه مناسبی برای یک فرآیند بک آپ گیری وردپرس امن تر باشد. مهمتر از آن، میتواند تعداد افزونههایی را که استفاده میکنید کاهش دهد، زیرا بدانید که تعداد زیاد افزونهها میتوانند سرعت سایت وردپرس شما را کاهش دهند و خطر امنیتی بیشتری ایجاد کنند.
برای بک آپ گیری وردپرس خود از طریق FTP و phpMyAdmin، مراحل زیر را گام به گام دنبال کنید.
پشتیبان گیری دستی از فایل های وب سایت از طریق FTP به صورت دستی از طریق FTP ( فعال کردن ftp در cpanel )
- به حساب میزبان خود متصل شوید. در نوار منو روی Hosting کلیک کنید، نام دامنه خود را پیدا کنید و روی دکمه Manage کلیک کنید .
- سایت خود را در hPanel مدیریت کنید
- به قسمت فایل ها رفته و بر روی FTP Accounts کلیک نمایید.
- نحوه پیدا کردن اکانت های FTP در hPanel
- نام میزبان، نام کاربری و رمز عبور FTP خود را کپی کنید.
- رمز عبور FTP را تغییر دهید
- اطلاعاتی را که قبلاً کپی کرده اید - نام میزبان FTP، نام کاربری و رمز عبور در فیلدهای مربوطه پر کنید و روی اتصال کلیک کنید.
- پوشه وردپرس خود را در دایرکتوری domains پیدا کنید، روی پوشه public_html سایت کلیک راست کرده و گزینه Download FileZilla را انتخاب کنید تا زمانی که همه فایلهای وردپرس شما دانلود شدند به شما اطلاع میدهد.
- سپس، برای آپلود فایل های وب سایت خود از طریق FTP، راهنمای زیر را دنبال کنید:
- وارد سرویس گیرنده FTP شوید.
- پوشه public_html را باز کنید.
- به پوشه حاوی فایل های دانلود شده در سمت چپ صفحه خود بروید. مواردی را که می خواهید آپلود کنید انتخاب کنید، روی آنها کلیک راست کرده و آپلود را انتخاب کنید تا وارد کردن شروع شود.
- از پایگاه داده وب سایت خود از طریق phpMyAdmin بک آپ بگیرید.
2. از سایت خود از طریق hPanel نسخه پشتیبان تهیه کنید
اگر راه آسان تری برای بک آپ گیری وردپرس می خواهید، از hPanel کنترل پنل هاستینگر استفاده کنید.
علاوه بر پشتیبانگیری دستی، کاربران هاستینگر میتوانند از سیستم بازیابی نسخه پشتیبان hPanel با یک کلیک استفاده کنند، که بسیار سادهتر از دانلود فایلها و پایگاه داده و دانلود نسخه پشتیبان به صورت دستی است.

3. از یک افزونه برای پشتیبان گیری از سایت خود استفاده کنید
یکی دیگر از راه های بک آپ گیری وردپرس استفاده از افزونه پشتیبان گیری است. به دلیل سادگی، این روش به ویژه برای مبتدیان مناسب است.
در این آموزش از نسخه رایگان UpdraftPlus استفاده خواهیم کرد. به خاطر داشته باشید که هر افزونه ممکن است رابط کاربری متفاوتی داشته باشد. با این حال، روش باید مشابه باشد.
پس از نصب افزونه در سایت وردپرس خود، دستورالعمل های زیر را دنبال کنید .
- هنگامی که UpdraftPlus را با موفقیت نصب کردید، آن را در صفحه برنامه های افزودنی فعال کنید
- منوی پشتیبان گیری UpdraftPlus در داشبورد وردپرس
- به منوی تنظیمات بروید و UpdraftPlus Backups را انتخاب کنید.
- منوی پشتیبان گیری UpdraftPlus در داشبورد وردپرس
- ذخیره را کلیک کنید .
- یک پنجره بازشو ظاهر میشود که در آن میتوانید یک نسخه پشتیبان از پایگاه داده و بخشهای خاصی از سایت خود، مانند تم و فایلهای افزونه را انتخاب کنید.
- پس از تکمیل، ورودی پشتیبان در زیر بخش پشتیبانگیریهای موجود در همان صفحه ظاهر میشود. کاربران می توانند نسخه های پشتیبان را از این بخش بازیابی، دانلود یا حذف کنند.
- همچنین امکان زمانبندی پشتیبانگیری خودکار در تب تنظیمات با انتخاب زمان دلخواه از منوی کشویی وجود دارد.
از راهنمای کوتاه بالا می توان گفت که استفاده از افزونه ساده ترین راه برای بک آپ گیری وردپرس است.