پینگ چیست و چه کاربردی دارد؟
ابزاری برای تعیین تاخیر اتصال بین دو دستگاه تلفن همراه و سرور اصلی است. از طریق پینگ می توانید بفهمید که ارسال هر بسته از کامپیوتر تان به یک سرور راه دور و دریافت پاسخ آن چقدر زمان می برد. به بیان دیگر تأخیری بین کلیک و بارگیری یک صفحه وب سایت وجود دارد که گاهی اوقات این تاخیر بیشتر از ۱ دقیقه طول می کشد. کامپیوتر در این صورت درخواست بارگذاری صفحه را به سرور ارسال کرده و پاسخ خود را دریافت می کند. این رفت و آمد داده به زمان نیاز داشته و پینگ این زمان را اندازه گیری می کند. یکی از اهدافی که کاربران دنبال آن هستند کاهش پینگ است. در این مقاله می خواهیم بدانیم که پینگ گرفتن با گوشی چه کاربردی دارد و آموزش پینگ گرفتن با گوشی را ارائه دهیم. با ما در ادامه جهت خواندن مطالب بیشتر همراه شوید. ( پهنای باند چیست؟ )
نحوه کار کردن پینگ
پینگ یک واژه انگلیسی است که از یک تکنولوژی صوتی بر گرفته شده. این تکنولوژی تعدادی ضربان صوت را ارسال کرده و منتظر بازگشت اکو یا انعکاس این ضربات صوتی است. اما در یک سیستم کامپیوتری پینگ عبارت است از ابزاری که به طور خودکار در داخل بیشتر سیستم عامل ها (بجز گوشی موبایل که باید یک برنامه جداگانه برای پینگ گرفتن با گوشی نصب کنید) قرار می گیرد و به طرز مشابهی عمل می کند. با استفاده از یک آدرس آی پی و آدرس وب سایت سیستم ما اطلاعاتی را به سرور ارسال کرده و منتظر پاسخ می ماند. زمانی که پاسخ دریافت می شود از طریق پینگ این رفت و برگشت محاسبه شده و زمان آن نمایش داده می شود. در صورتی که پاسخی دریافت نشود به شما اعلام می کند که پاسخی دریافت نکرده اید.

پینگ گرفتن در بازی
جای دیگری که پینگ گرفتن اهمیت زیادی دارد در بازی های آنلاین است. در این حالت زمانی نشان داده می شود که حرکات شما در سرور اصلی اجرا می شود. هر چه مدت زمان پینگ بازی شما کمتر باشد بهتر است. برای مثال اگر شما بازی را با پینگ ۴۰ میلی ثانیه اجرا کنید حرکات شما در بازی بدون وقفه انجام می شود. درصورتی که پینگ شما صد میلی ثانیه باشد حرکات شما با تاخیر انجام می شود.
پینگ یک ابزار ساده اما بسیار تاثیرگذار است. با استفاده از دستور پینگ می توانید مدت زمان دسترسی خود به دیگر دستگاه های موجود در شبکه محلی یا شبکه جهانی اینترنت را بررسی کرده و در صورت بروز مشکل تشخیص دهید که آیا مشکل از سمت شما است یا ریشه در چیز دیگری دارد. ( استریم چیست؟ )
پینگ گرفتن با گوشی چیست؟
پینگ گرفتن با گوشی نیز یک معیار برای بررسی فاصله زمانی اتصال بین ۲ دستگاه در شبکه می باشد. واحد پینگ گرفتن با گوشی میلی ثانیه است. هر چقدر مقدار پینگ گوشی پایین تر باشد اتصال سریع تری دارد برای مثال می توانید یک بازی تیراندازی در موبایل را در نظر بگیرید. شما در یک لحظه اقدام به تیراندازی به سمت هدف می کنید. این شلیک شما یک دستور به سمت سرور است تا زمانی که شلیک شما روی بازی اعمال شود و به هدف برخورد کند یک فاصله زمانی رفت و برگشت وجود خواهد داشت. این فاصله زمانی رفت و برگشتی پینگ گوشی گفته می شود. یکی از مهم ترین کاربردهای پینگ گرفتن با گوشی بررسی وضعیت سرورها بوده که اگر یکی از سرورها از کار بیفتد یا کند شود از اتصال ۲ دستگاه به یکدیگر جلوگیری می شود. هنگامی که داده ها نتوانند به مقصد ارسال شوند بسته ها از دست می روند.

عوامل مؤثر بر سرعت پینگ گوشی
مواردی که بر میزان سرعت پینگ گوشی تاثیرگذار هستند می توانند خدمات اینترنتی ، سرعت اتصال ، پهنای باند و موقعیت جغرافیایی باشند. در صورتی که اینترنت پر سرعت می خواهید یا به عبارتی پینگ کم می خواهید باید اینترنتی خریداری کنید که سرعت آپلود بالایی داشته باشد. شرکت های فروش سرویس های اینترنتی سرعتی که در هنگام خرید سرویس برای مشترکین در نظر گرفته اند و آن را بیان می کنند بر حسب سرعت دانلود است. سرعت آپلود همواره کمتر از سرعت دانلود است در صورتی که سرعت آپلود روی سرویس پینگ تاثیر گذار است.
راهکارهایی که می توانید پینگ گوشی را کاهش دهید عبارت اند از:
نزدیک شدن به مودم، اتصال با کابل اترنت، ریستارت کردن مودم، ارتقاء مودم، افزایش پهنای باند، انتخاب نزدیک ترین سرور ،توقف برنامه های درحال اجرا در پس زمینه ، استفاده از سرویس های کاهش پینگ، و …