آموزش غیرفعال کردن افزونه های وردپرس با 3 روش

زمان مطالعه: 4 دقیقه

اگر می‌خواهید یک وبسایت وردپرسی راه اندازی کنید، ابتدا باید یک هاست وردپرس خریداری کنید. پس از نصب وردپرس و نصب قالب وردپرس باید با نصب افزونه در وردپرس قابلیت های مورد نظر خود را به وبسایتتان اضافه کنید تا بتوانید وبسایت خود را آن گونه که می‌خواهید طراحی کنید. اما گاهی اوقات نیاز به غیرفعال کردن افزونه های وردپرس داریم؛ زیرا با نصب افزونه های وردپرس، ممکن است به مشکلاتی مانند خطاهای وردپرسی، اختلال در سایت یا صفحه سفید وردپرس برخورد کنید. یکی از اولین کارهایی که برای رفع این مشکلات باید انجام داد، بررسی کردن افزونه های وردپرس است. اگر مشکل از افزونه ها باشد با غیر فعال کردن ها می‌توانید متوجه شوید که کدام یک از افزونه ها باعث بروز خطا در وبسایت شده است. در این مقاله انواع روش های غیرفعال کردن افزونه های وردپرس را بررسی کرده و به شما آموزش می‌دهیم.

افزونه های وردپرس
افزونه های وردپرس

دلایل غیرفعال کردن افزونه های وردپرس

غیرفعال کردن افزونه های وردپرس می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. به عنوان مثال برای رفع مشکلات و عیب یابی سایت وردپرسی، افزایش سرعت و کارایی سایت و... می‌توان یک یا چند افزونه را غیرفعال کرد. برخی از این دلایل به شرح زیر هستند:

  • تداخل افزونه ها گاهی اوقات ممکن است افزونه ها با یکدیگر یا با قالب وردپرس تداخل داشته باشند که می‌تواند باعث بروز مشکل در عملکرد وبسایت شود. با غیرفعال کردن افزونه می‌توان متوجه شد که کدام یک از آن ها باعث خرابی سایت شده است.
  • تداخل با افزونه ها با وردپرس برخی از افزونه ها ممکن است پس از بروزرسانی یا کلا از ابتدای نصب با نسخه های جدید وردپرس سازگاری نداشته باشند. در این صورت باید این افزونه ها را غیرفعال کرد تا باعث خرابی و بروز مشکل در وبسایت نشوند.
  • رفع خطا در صورتی که سایت با مشکلاتی مانند خطاهای php مواجه شود، غیرفعال کردن افزونه ها در وردپرس می‌تواند به شما کمک کند تا خطاها را شناسایی و آن ها را رفع کنید.
  • افزونه های ناامن برخی افزونه ها ممکن است دارای مشکلات امنیتی باشند که می‌تواند سایت را در معرض حمله قرار دهد. با غیرفعال کردن افزونه هایی که دیگر بروزرسانی نمی‌شوند یا از منابع ناشناخته نصب و فعال شده اند، می‌توان امنیت وبسایت را افزایش داد.
  • افزایش سرعت سایت با نصب افزونه های بیشتر، مصرف منابع سرور نیز بیشتر می‌شود که منجر به کاهش سرعت سایت می‌شود. غیرفعال کردن افزونه های غیر ضروری می‌توان از کاهش سرعت سایت جلوگیری کرد.

با این حال قبل از غیرفعال کردن افزونه های وردپرس از وبسایت خود بکاپ بگیرید تا در صورت بروز مشکل، بتوانید سایت را به وضعیت قبلی برگردانید.

انواع روش های غیرفعال کردن افزونه های وردپرس

اگر می‌خواهید یک یا چند افزونه وردپرس را غیرفعال کنید از طریق چند روش ساده می‌توانید این کار را انجام دهید. با توجه به دسترسی هایی که دارید می‌توانید با استفاده از یکی از روش های زیر افزونه را غیرفعال کنید.

  • غیرفعال کردن افزونه در پیشخوان وردپرس
  • غیر فعال کردن افزونه در هاست
  • غیرفعال کردن افزونه از طریق دیتابیس

غیر فعال کردن یک یا چند افزونه در پیشخوان وردپرس

در این روش ابتدا باید وارد پیشخوان وردپرس شوید. سپس به بخش افزونه ها بروید تا لیست افزونه های نصب شده را مشاهده کنید. اگر می‌خواهید یک افزونه را غیرفعال کنید، روی دکمه غیرفعال کردن مربوط به همان افزونه کلیک کنید تا بعد از گذشت چند لحظه افزونه غیرفعال شود.

غیرفعال کردن یک افزونه از طریق پیشخوان وردپرس
غیرفعال کردن یک افزونه از طریق پیشخوان وردپرس

اما اگر می‌خواهید چند افزونه یا همه آن ها را غیرفعال کنید، آن ها را انتخاب کرده و از منوی کشویی بالا یا پایین لیست گزینه غیرفعال کردن را انتخاب کنید و روی دکمه اجرا کلیک کنید.

deactivate wordpress plugins 3
deactivate wordpress plugins 3

غیرفعال کردن افزونه های وردپرس از طریق هاست

برای غیرفعال کردن افزونه با این روش باید وارد صفحه مدیریت سیپنل شوید و روی گزینه File Manager کلیک کنید.

file manager در سیپنل
file manager در سیپنل

حالا به دایرکتوری public_html و پس از آن به wp-content بروید. اگر می‌خواهید همه افزونه ها را غیرفعال کنید می‌توانید نام پوشه plugins را به نام دیگری تغییر دهید.

غیرفعال کردن همه افزونه ها در هاست
غیرفعال کردن همه افزونه ها در هاست

برای غیرفعال کردن یک افزونه وارد پوشه plugins شده، پوشه افزونه‌ای که می‌خواهید غیرفعال کنید را پیدا کرده و نام آن را تغییر دهید.

deactivate wordpress plugins 5
deactivate wordpress plugins 5

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

هاستvpsسرور اختصاصی